Onze Werkwijze

De werkwijze van JuridischAdviesVoorBedrijven.nl kenmerkt zich door deskundigheid, resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen, met een laagdrempelige, persoonlijke en informele aanpak. Onze juristen bezitten up to date kennis over hun vakgebied en werken efficient. Dit staat garant voor hoge kwaliteit juridisch advies.

Email ons

Het eenvoudigste is om ons vrijblijvend een email te sturen waarin u een korte omschrijving geeft van de situatie waarin u zich bevindt en aan welke juridische dienstverlening u behoefte heeft. Dat adviesverzoek geeft ons de mogelijkheid om een voorzichtige situatieschets te maken en uw vraag binnen de relevante juridische context te plaatsen.

Communicatie: digitaal of face to face

Vervolgens maken wij - indien u daar prijs op stelt - met u een afspraak voor een telefonisch onderhoud. Wij nemen dan op een door u gewenst tijdstip telefonisch contact met u op om de zaak door te spreken. Het is daarnaast ook mogelijk online te adviseren: wij hebben inmiddels een groot aantal digitale clienten waarbij de dienstverlening zich grotendeels via e-mail afspeelt.

Opdrachtverlening

Indien u gebruik wenst te maken van onze diensten, komen wij een schriftelijke opdrachtverlening overeen. Hierin staan de afspraken die wij maken, zoals de concrete werkzaamheden, het te hanteren tarief (klik hier voor tarieven) en binnen welke termijn de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.